SERVO SÜRÜCÜ

alt

SERVO SÜRÜCÜ

Motor sürücü elektronik kartları, güç kartları, giriş çıkış ve smps bölümü kartları konusunda uzman personel ile hızlı, ekonomik ve garantili olarak onarılmaktadır. Servo Sürücü Tamiri Nasıl Yapılır? Servo sürücülerde elektronik kart tamirinde bahsi geçen konularla aynı şartlarda tamir edilir.


Her servo sürücü önce fiziksel bir muayeneden geçer. Belirli noktalar kontrol edilir.sonra elektronik kartlar üzerinde bulunan muhtilif noktaların gerilimleri ölçülür. Temel özellikleri ve olması gereken şartların olup olmadığı kontrol edilir.Görülen aksaklıklara göre, sorunun hangi kartta ve bölümde olduğu tespit edilerek arızanın şekline göre müdahele yapılır. 


Arızalı malzemeler değişip, arıza giderildikten sonra yeniden kartlar üzerinde kontroller test cihazları ile yapılır ve  cihaz  teslim edilir. Vermiş olduğumuz teknik hizmet  7/24 saat hizmetinizde olup, teknik arızadurumunda bizlerle iletişime geçerek, teknik sorunlarınızı en kısa sürede çözüme kavuşturabilirsiniz.  


Servo ürücüleri tamiri esnasında, diğer tamir hizmetlerimizde olduğu gibi arızanın durumuna göre test cihazlarıyla kontrolleri sağlanıp sizlere çözümler sunulur.